Seitsemäs treenikierros on alkanut

Seitsemäs treenikierros on alkanut

IMG_8270

 

Olen aikaisemmin kertonut miten treenaan joka toinen päivä rintaa, selkää ja reisiä sekä välipäivistä ensimmäisenä hartioita ja ojentajia, toisena kyynärvarsia ja hauiksia ja komantena vatsaa ja pohkeita. Liikkeet noille lihasryhmille ovat olleet:

Takana on kuusi kuuden päivän kierrosta. Ensimmäisellä kierroksella tein hitaita 9 sekunnin (pohkeille 12 sekunnin) toistoja kullekin liikkeelle kolme, toisella neljä, kolmannella viisi, neljännellä kuusi, viidennellä seitsemän ja kuudennella kahdeksan. Katso tarkemmat tiedot näistä:

Tänään on seitsemännen kierroksen ensimmäinen päivä. Aloitan taas kolmen toiston sarjoilla kaikilla muilla lihasryhmillä paitsi vatsalla ja pohkeilla, joilla teen yhdeksän toistoa. Tänään ovat vuorossa rinta, selkä ja reidet. Vaihdoin aikaisemmin mainitsemani liikkeet seuraaviin:

  • Vipunostot maatenLasken painoja alas sivuille kolme sekuntia, pidän ne alhaalla toiset kolme sekuntia ja nostan sitten ylös taas kolme sekuntia. Aloitan taas kolmella yhdeksän sekunnin jatkuvajännitteisellä toistolla. Huilaan hetken ja siirryn sitten selkäliikkeeseen.
  • Bulgarialainen askelkyykkyJotta voin täydellisesti keskittyä reisien ja pakaroiden jännittämiseen, pidän vasemmalla kädelläni kiinni sänkyni pylväästä toisen jalkani ollessa nojatuolin päällä. Teen ensin kolme 15 sekunnin toistoa (alas viisi, alhaalla viisi ja ylös viisi sekuntia) vasen jalka edessä ja sitten samat oikealle jalalle.

 

paperbackstack (1)

 

Huomioi nämä:

 

flat (1)